Érintés

2010.01.10. 23:02

Az a nagy baj az érintéssel, hogy nem csak fizikai szükséglet.

Emberek, ébresztő!!! Tudom, hogy nem vagyunk egy kimutatjuk-az-érzelmeinket-nemzet, de azért próbáljuk meg! Hogy tudunk úgy élni, hogy nem mutatjuk meg a másiknak: igenis kedvellek?!

Nem tudom, mások hogyan bírják, de én megpusztulok. Akkor, mikor nincs, akit csak azért és úgy-annyira lehetne megölelni, megsimogatni vagy megfogni a kezét, mert az jól esik. Félreértések nélkül. Úgy, hogy nem hívják hozzád rögtön az orvost.

Eszterke, köszönöm, hogy te érted. Ti többiek meg érintkezzetek! Mindenkivel.

A bejegyzés trackback címe:

https://betya.blog.hu/api/trackback/id/tr411662577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

juc1122 2010.01.11. 14:11:21

Néha meg az a baj ha kimutatjuk........Tapasztalati tény.
Mondom én akinek mindig szeretetrohama van.

eszterke 2010.01.15. 18:24:29

@juc1122: igen, épp ez a baj, hogy baj tud lenni. nem kéne bajnak lennie. és errol szólt ez a bejegyzés is, ha jól értettem :)

egyébként a kimondással is hadilábon állunk. latinosabb vidékeken a te quiero napi használatban van, barátok-családtagok között is. na, a szeretlekkel már nem ugyanez a helyzet...

ez van, mindkettonek megvan persze a jó és rossz oldala is, ha egyszer nagy leszek és okos és sok idom lesz, egy könyvben megírom :P
süti beállítások módosítása