Túl sok Ő

2009.11.10. 20:57

Mindenki ismeri a tökéletes Őt a mesékből (amiket kislánykorunkban olvastunk, és amik miatt ma, kevésbékislánykorunkban annyit szenvedünk). Van fehér lova meg egy fél királysága, és megcsókol, ha az alma a torkunkon akadt vagy ha túl sokáig alszunk vagy ha miénk az üvegcipellő. Felejtsük el. Szerintem ilyen ne is kelljen.

 

Nekem van Őm. Több is. De ne tessék félreérteni.

Van a pirospulcsi Ő, akiben szeretem, hogy okos és közben elég őrült. Meg persze cuki a pulcsija.

Van az ezermester Ő, akitől csak tanulni lehet, de túl szótlan a kiismeréshez. Viszont jól mesél és imádom a szemeit.

Van a C-tervem. Külön kategória. És mindenki szereti a terveket... :)

Van a desperado Ő, aki annyira már nem desperado, de még mindig nyaggat, hogy énekeljek neki, és jobb napjain dörömbölve jön be a szobába és élete szerelmének hív.

Van az ért-a-nőkhöz Ő, akivel meg mindig csak verbálisan szexelünk.

Aztán van az őrületbekergetős Ő, aki nagybetűs Pöcs nagy egóval és kisebbségi komplexusokkal, de mindig számíthatok rá, ha beszólogatós kedvemben vagyok.

Meg van az alfahímes Ő, akit kicsinyítő képzővel szólítunk a nevén, aki tróger és hangos és időnként pokolbakívánós, akit beragasztanál a szobájába, de ő a legnagyobb pozitív csalódás, akivel eddig összehozott az élet és sokszor egészen meglepő dolgok derülnek ki róla. És aki már odébb költözött.

Aztán van még a mackós Ő, a hmcs-Ő, az ugyanazzal-a-busszal-utazunk-minden-nap-Ő, és még sorolhatnám...

 

Igazából nem tudom, jó-e, ha ennyi van belőlük. De aztán mindig az jut eszembe, hogy Ők olyan emberek az életemben, akiknek a gondolatától is kivirulok. Ez pedig hatványozottan mellettük szól. Amellett, hogy szükségem van rájuk. Mindenkinek szüksége van Őkre. Csak van, aki rajongása tárgyainak hívja őket.

Szerző: betya

Szólj hozzá!

Címkék: nagy ő

A bejegyzés trackback címe:

https://betya.blog.hu/api/trackback/id/tr481516479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása