Ez egy vicc. Rossz vicc.

2009.10.20. 20:30

Szóval oké, hogy rosszak a kritikák. Ez nálam nem jelent semmit, sőt, általában nálam fordítva van a dolog. De egy rohadt herripottert hogy lehet így elcseszni... Konkrétan szerintem forgassuk újra. Akarom a régi szereplőket. Ha már sorozat, legyünk következetesek. És ne égessünk fel házakat azért, hogy valami látványelem is legyen benne, és ne hagyjunk ki olyan momentumokat, amik nélkül érthetetlen lesz a történet. Vagy hagyjuk ki, csak ne hívjuk herripotternek. És John Williamset szeretném zeneszerzőnek és semmiképp sem David Yates-t rendezőnek. És valaki írjon már normális szöveget.

Mindenesetre vicc, hogy végigröhögtem a filmet a "legtragikusabb" pillanatokban is, és húszpercenként időcsekkoltam a mellettem ülővel.

Köszi Lil, élmény volt veled, mint mindig! :):):)

Ja, és aki eddig nem látta, ne is nézze meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://betya.blog.hu/api/trackback/id/tr851463988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása