TorTúra

2009.10.04. 23:57

Szóval most vagy kicsillagozok egy sort, vagy mindenki odaképzeli, amint ékesen elküldöm a BKV-t sóhivatali látogatóba. Nyilván túl fáradt voltam, és nyilván nem az utolsó esti vonattal kellett volna eljönnöm Veszprémből, és nyilván lehettem volna előrelátó már a múlt héten is. Most akkor már csak az a kérdés, hogy miben fájna a magát rohadtul dinamikusnak tartó vállalatnak, hogy miután olyan jó nagyon kielégült, hónap elején vasárnap este ne zárja be a pénztárt este 10kor, ha tudja, hogy a szombathelyi gyors "előreláthatólag negyed órát késik". Na akkor övék lenne szíves megértésem. Ezért most el kellett használnom egy jegyet, és holnap majd még egyet, mire olyan helyre jutok, ahol bérletet is árulnak. Mert persze én rendes polgár vagyok és nem bliccelek. (Minek tenném, úgyis elkapnának...)

Lábjegyzetben megemlíteném, a vonat csak 12 percet késett és azt is a pályafelújítás miatt. Szinte pontos. A végén még ráfogom, hogy siet.

Lábjegyzetben azt is megemlíteném, hogy az ellenőr viszont sosem aluszik.

A bejegyzés trackback címe:

https://betya.blog.hu/api/trackback/id/tr401428050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása